knikbioreaktoriai
kalba
KNIKAS CHEMAS

Neo Heliopan HMS SALisol HMS homosalatas Parsol HMS CAS Nr.118-56-9

  • aprašymas
  • tyrimas
aprašymas
  • Homosalate Parsol HMS
  • Neo Heliopan HMS Homosalate
  • SALisol HMS Homosalate

Glausta išsami informacija

  • „ProName“:Neo Heliopan HMS SALisol HMS Homosa...
  • „CasNo“:118-56-9
  • Molekulinė formulė:C16H22O3
  • Išvaizda:bespalvis skaidrus skystis
  • Naudojimas:saulės priežiūros kosmetika, odos priežiūra, lūpų ...
  • Pristatymo laikas:10 DIENOS
  • „PackAge“:200KG būgnelis
  • portas:Šanchajus
  • Gamybos pajėgumai:2000 metrinių tonų per metus
  • Grynumas:90-110%
  • Laikymas:šviesai atsparus indas
  • Transportas:CHEMINIS REGLAMENTAVIMAS
  • „LimitNum“:1 metrinis tonas
  • Sunkusis metalas:Maks. 10 ppm
  • Įvertinimas:Pharma laipsnis
  • tyrimas:90-110%
  • Priemaišos:0.1%
  • KONKRETUS DĖKTINUMAS:1.049

pranašumas

tai labai geras aliejuje ištirpinamas apsaugos nuo saulės kremas nuo saulės. jis plačiai naudojamas

visų rūšių formuluotėms.

homosalatas yra efektyvus aliejuje tirpus skystas uv-b absorbentas. tai puikus

sobilizatorius kristaliniams UV absorbentams, tokiems kaip avobezonas ar etilheksiltriazonas.

mes galime pateikti,

geriausia kokybė

JAV FDA patikrinta ir patvirtinta gamybos įmonė

protinga kaina

formulavimo palaikymas

svetainės audito palaikymas

dokumentacijos audito palaikymas

logistinė parama

detalės

Išvaizda: Bespalvis skaidrus skystis

Tyrimas 90–110 proc.

Identifikacija Infraraudonųjų spindulių absorbcijos atitiktis

Savitasis svoris 1.049-1.053

Refrakcinis indeksas 1.516-1.519

Homosalatas yra aliejuje tirpi cheminė saulę blokuojanti priemonė, sugerianti UV B spinduliuotę

Jis neapsaugo nuo UVA. Atrodo, kad jis turi palyginti gerą saugumo profilį. Tačiau vien tik jos nepakanka net apsaugoti nuo UV B spindulių.

Paprastai jie naudojami kartu su kitais UV filtrais. Ji turi palyginti gerą saugumo savybę kaip kremas nuo saulės.

Homosalatas buvo patvirtintas pasauliniu pasauliniu reglamentu.

Maksimalus naudojimas yra žemiau

EC, JP 10% MAX

JAV, AUS 15% MAKS

Labai geras UV B absorbentas, paprastai naudojamas kompozicijoje.

Jis taip pat gali būti naudojamas kaip puikus tirpiklis kietiems kremams nuo saulės, paplūdimio drabužiams, saulės priežiūrai, veido odai ir taip pat

balinimo priemonei.

Susisiekite su mumis
Autorinės teisės © 2016-2020 „Knik Technology“ Visos teisės saugomos.