კნიკბიორეაქტორები
   ენა   
KNIK CHEM

საუკეთესო პროდუქტი Benzophenone-3 CAS NO.131-57-7

  • აღწერა
  • ინტერაქტივი
აღწერა
  • Oxybenzone;Escalol 567;
  • UV-9; UVINUL M40;Neo Helipan BB
  • 2-hydroxy-4-methoxybenzophenone

სწრაფი დეტალები

  • პრო სახელი:Top product Benzophenone-3 
  • CasNo:131-57-7 
  • მოლეკულური ფორმულა:C14H12O3
  • მოვლენები:ღია ყვითელი კრისტალური ფხვნილი
  • განაცხადის:მზისგან დამცავი, მზის ფილტრი, UVINUL M-40, ...
  • Მიტანის დრო:10 DAYS
  • PackAge:25 კგ მუყაო
  • პორტის:SHANGHAI
  • Წარმოების მოცულობა:3000 მეტრი ტონა / დღე
  • სიწმინდეს:99%
  • შენახვის:მსუბუქი მდგრადი კონტეინერი
  • ტრანსპორტირება:ზღვის ტრანსპორტირება
  • LimitNum:მეტრული ტონა
  • Მძიმე მეტალი:მაქსიმალური 20 გვ
  • Grade:სამრეწველო კლასის, კვების კლასის, ფარმა გრა ...
  • ტესტით:97-103%
  • დნობის წერტილი:62-65
  • Congealing temperature:62 min
  • მინარევები:მაქსიმუმ 3%
  • ნარჩენი გამხსნელი:მაქსიმალური 5000 გვ

უპირატესობას

 

ჩვენ გვაქვს ძალიან დიდი გამოშვება დაახლოებით 3000 მტ / წელიწადში

საწარმოო ობიექტი შემოწმებულია და დამტკიცებულია აშშ – ს FDA– ს მიერ.

ჩვენ შეგვიძლია მხარი დავუჭიროთ,

       სტაბილური მიწოდება, სტაბილური ხარისხი

       უზარმაზარი გამომავალი

       მიმზიდველი ფასი

       ლოგისტიკური მხარდაჭერა, საწყობი ნიუ ჯერსიში და ევროპაში

      საიტის აუდიტის მხარდაჭერა

      დოკუმენტაციის მხარდაჭერა

      სწრაფი რეაგირება 24 საათის განმავლობაში

benzophenone-3 is an organic compound. it is a pale-yellow solid that  is readily soluble in most organic solvents. it is a component of many suncreen lotions.     

 

დაწვრილებით

სხვა სახელები: 2-ჰიდროქსი-4-მეტოქსი ბენზოფენონი, Uvinul M-40, Oxybenzone

 

ქიმიური თვისება:

გარეგნობა 97-103%

იდენტიფიკაცია: IR: იდენტურია სტანდარტის IR სპექტრისა

შედედების ტემპერატურა: 62 წთ

LOD: მაქსიმალური 2%

მინარევები: მთლიანი მინარევები 1% მაქს

ნარჩენი გამხსნელები 5000 ppm მაქს

ბენზოფენონი -3 ძალიან კარგი ფართო სპექტრის UV აბსორბტორია. მას ამტკიცებს აშშ, ევროკავშირი, AUS.JP

გამოიყენონ სხვადასხვა სახის კოსმეტიკურ საშუალებებში. მისი გამოყენება შესაძლებელია ადგილობრივი მზისგან დამცავი საშუალებებით, დამატენიანებლებით, შამპუნებით,

თმის მოვლის საშუალებები, პომადა, ტუჩსაცხი, ლაკის და ა.შ.

 

იგი ჩვეულებრივ გამოიყენება ოქტოკრილენთან, ავობენზონთან, ოქტისალატთან, ჰომოსალატთან ერთად მზის სხივებისგან კარგი პროტექონის მისაღწევად.

This ingredient is widely used in all sun care formulations. It is used in sunscreens, hair sprays, and cosmetics because they help prevent potential damage from sunlight exposure. It is also found in concentration upto 1% in nail polishes.

კონტაქტი

Congratulation!

' + info + '
'; } else { var div = '

I am sorry!

' + info + '
'; } $(".mask").show(); $(".inqueryfrom").hide(); $(".box").empty(); $(".box").append(div); $(".box").show(); } function closediv(div) { $("#" + div).hide(); }
პროდუქტები
ელ-ფოსტა

მოგვყევი

საავტორო უფლებები დაცულია © 2016-2020 Knik Technology.