knikbioreactores
   lingua   
CHNIK CHEM

Benzofenona-3 CAS nº 131-57-7

  • descrición
  • enquisa
descrición
  • Oxibenzona; Escalol 567;
  • UV-9; UVINUL M40; Neo Helipan BB
  • 2-hidroxi-4-metoxibenzofenona

Detalles rápidos

  • Nome nome:Top produto Benzofenona-3 
  • CasNo:131-57-7 
  • Fórmula Molecular:C14H12O3
  • aspecto:po amarelo cristalino claro
  • aplicación:protector solar, filtro solar, UVINUL M-40, ...
  • Tempo de entrega:DÍAS 10
  • Idade do paquete:CARTÓN DE 25 KG
  • Porto:Shanghai
  • Capacidade de produción:3000 toneladas métricas / día
  • pureza:99%
  • Almacenamento:envase resistente á luz
  • transporte:TRNASPORTACIÓN MAR
  • Límite:Tonelada métrica 1
  • Heavy metal:20 ppm máx
  • reixa:Reixa Industrial, Grao de Alimentación, farmacéutica Gra ...
  • ensaio:97-103%
  • Punto de fusión:62-65
  • Temperatura de conxelación:62 min
  • Impureza:1% máx
  • Disolvente residual:5000 ppm máx

Superioridade

 

Temos unha produción moi grande, aproximadamente, 3000mt / ano

a instalación de produción é inspeccionada e aprobada pola Fda de Estados Unidos.

podemos apoiar,

       subministración estable, calidade estable

       enorme saída

       prezo atractivo

       soporte loxístico, almacén en Nova Xersei e Europa

      soporte de auditoría do sitio

      soporte documentaton

      resposta rápida dentro de 24 horas

a benzofenona-3 é un composto orgánico. é un sólido amarelo pálido que é facilmente soluble na maioría dos disolventes orgánicos. é un compoñente de moitas locións de protección solar.     

 

detalles

Outros nomes: 2-Hydroxy-4-Methoxy Benzophenone, Uvinul M-40, Oxybenzone

 

Propiedade química:

Aspecto 97-103%

Identificación: IR: Idéntico ao espectro IR do estándar

Temperatura de conxelación: 62 min

LOD: 2% máx

Impureza: impurezas totais 1% máx

Disolventes residuais máx. 5000 ppm

A benzofenona-3 é un moi bo absorbedor de UV de amplo espectro. Está aprobado polos Estados Unidos, a UE, AUS.JP para

úsase en diferentes tipos de cosméticos. Pode usarse en protectores solares tópicos, cremas hidratantes, xampus,

produtos para o coidado do cabelo, batom, bálsamos labiais, esmaltes, etc.

 

Xeralmente úsase xunto con Octocrylene, Avobenzone, Octisalate, Homosalate para conseguir un bo proteón do brillo do sol.

Este ingrediente úsase amplamente en todas as formulacións para o coidado do sol. Úsase en protectores solares, spray para o cabelo e cosméticos porque axudan a previr os danos potenciais pola exposición á luz solar. Tamén se atopa en concentracións de ata o 1% nos esmaltes.

Contacto
Copyright © 2016-2020 Knik Technology Todos os dereitos reservados.