knikbioreactores
   lingua   
CHNIK CHEM

Octocrileno CAS N ° 6197-30-4

  • descrición
  • enquisa
descrición
  • Escalol 597; UVINUL N 539 T
  • UV-3039
  • 2-etilhexil-2-ciano-3,3-difenilacrilato

Detalles rápidos

  • Nome nome:Octocrileno 
  • CasNo:6197-30-4 
  • Fórmula Molecular:C
  • aspecto:Líquido viscoso amarelo claro
  • aplicación:Unha gran vantaxe de OCTOCRILENO é que ...
  • Tempo de entrega:DÍAS 10
  • Idade do paquete:TAMBOR 200KG / TAMBOR IBC
  • Porto:Shanghai
  • Capacidade de produción:3000 Tona métrica / Ano
  • pureza:98%
  • Almacenamento:Manter o produto seco e protexer o recipiente ...
  • transporte:MAR. ENVÍO AÉREO,
  • Límite:Tonelada métrica 1
  • Heavy metal:20ppm
  • reixa:Reixa Industrial, Grao de Alimentación, farmacéutica Gra ...
  • impureza:0.1%
  • Contido de benzofenona:Non se detectou

Superioridade

 

mellor calidade

prezo razoable

subministración estable

pódese proporcionar asistencia técnica

soporte loxístico fiable

soporte de auditoría do sitio

apoio á auditoría de documentación

soporte de formulación

O octocrileno é un dos nosos principais produtos fortes. temos unha produción moi grande, un gran volume de lote e a menor impureza.

O octocrileno é un protector solar moi popular para os cosméticos para o coidado do sol.

 

detalles

É un moi bo filtro UV-B que está homologado en Estados Unidos, Europa e INXAPÓN para o seu uso en preparacións para o coidado do sol. Como é miscible con

moitos aceites cosméticos. Pódese incorporar facilmente na fase oleosa dunha emusión. Porque iso

é hidrofóbico e soluble en aceite, é preferible para formulacións resistentes á auga e repelentes de waer.

A fotoestabilidade e a súa capacidade para estabilizar Avobezone (arsol 1789). É moi grande xunto con Avobenzona, Octidalato e Homosalato.

 

EINECS NÚM .: 228-250-8

Aspecto: Líquido viscoso amarelo claro

Ensaio 95-105%

Identificación: as absorbilidades ultravioletas non difiren en máis dun 3.0%

Índice de refracción 1.561-1.571

Gravidade específica 1.045-1.055

Disolventes residuais máx. 500 ppm

A conxugación prolongada da porción de acrilato molécula frecuentemente absorbe os raios UVB e de onda curta con lonxitude de onda de 280 a 320 nm, protexendo a pel do dano directo ao ADN. A porción de etilhexanol é un alcohol graxo, engadindo propiedades emolientes e semellantes ao aceite.

 

 

 

 

Contacto
Copyright © 2016-2020 Knik Technology Todos os dereitos reservados.