knikbioreactores
   lingua   
CHNIK CHEM

Neo Heliopan HMS SALisol HMS Homosalate Parsol HMS CAS NO.118-56-9

  • descrición
  • enquisa
descrición
  • Homosalate Parsol HMS
  • Neo Heliopan HMS Homosalate
  • SALisol HMS Homosalate

Detalles rápidos

  • Nome nome:Neo Heliopan HMS SALisol HMS Homosa... 
  • CasNo:118-56-9 
  • Fórmula Molecular:C16H22O3
  • aspecto:líquido transparente incoloro
  • aplicación:cosméticos para o coidado do sol, coidados da pel, labios ...
  • Tempo de entrega:DÍAS 10
  • Idade do paquete:TAMBÉ 200 KG
  • Porto:Shanghai
  • Capacidade de produción:2000 Tona métrica / Ano
  • pureza:90-110%
  • Almacenamento:envase resistente á luz
  • transporte:REGULACIÓN QUÍMICA
  • Límite:Tonelada métrica 1
  • Heavy metal:10 ppm máx
  • reixa:Grao farmacéutico
  • ensaio:90-110%
  • Impureza:0.1%
  • GRATIVIDADE ESPECÍFICA:1.049

Superioridade

 

é un moi bo protector solar soluble con aceite para cosméticos para o coidado do sol. é moi utilizado

para todo tipo de formulacións.

O homosalato é un eficaz absorbente de uv-b líquido soluble en aceite. é un excelente

desmobilizador para absorbentes de uv cristalinos como a avobezona ou a etilhexil triazona.

podemos proporcionar,

       mellor calidade

       A FDA inspeccionou e aprobou a instalación de produción

       prezo razoable

        soporte de formulación

        soporte de auditoría do sitio

        apoio á auditoría documenaion

        soporte loxístico

 

detalles

Aspecto: Líquido transparente incoloro

Ensaio 90-110%

Identificación Conformidade de absorción de infravermellos

Gravidade específica 1.049-1.053

Índice Refracive 1.516-1.519

O homosalato é un bloqueador solar químico soluble en aceite que absorbe a radiación UV B

Non protexe contra UVA. Parece ter un perfil de seguridade relativamente bo. Non obstante o USD só é insuficiente incluso para a protección UV B.

Xeralmente úsanse en combinación con outros filtros UV. Aprende a ter unha propiedade de seguridade relativamente boa como protector solar.

O homosalato foi aprobado pola regulación mundial mundial.

O uso máximo é o seguinte

CE, JP 10% MÁX

EU, 15% MÁX

Un moi bo absorbedor de UV B que se emprega normalmente na formulación.

Tamén se pode usar como un excelente disolvente para protectores solares sólidos, para o desgaste da praia, o coidado do sol, a pel facial e tamén

para axente de branqueamento.

Contacto

Congratulation!

' + info + '
'; } else { var div = '

I am sorry!

' + info + '
'; } $(".mask").show(); $(".inqueryfrom").hide(); $(".box").empty(); $(".box").append(div); $(".box").show(); } function closediv(div) { $("#" + div).hide(); }
Correo-e
Copyright © 2016-2020 Knik Technology Todos os dereitos reservados.