knikbioreactores
   lingua   
CHNIK CHEM

Alta pureza do absorbente UV Etocrylene CAS NO.5232-99-5

  • descrición
  • enquisa
descrición
  • 2-ciano-3,3-difenilpropenoato de etilo
  • UVINUL 3035
  • ETOCRILENE; ABSORBENTE UV

Detalles rápidos

  • Nome nome:Alta pureza do absorbedor de UV Etocrileno 
  • CasNo:5232-99-5 
  • Fórmula Molecular:C
  • aspecto:Polvo cristalino branco
  • aplicación:Absorbente UV para cosméticos de cor, xa que ...
  • Tempo de entrega:DÍAS 15
  • Idade do paquete:Tambor de cartón de 25kg
  • Porto:Shanghai
  • Capacidade de produción:1000 Tona métrica / Ano
  • pureza:99%
  • Almacenamento:Almacenado nun recipiente pechado baixo frío ...
  • transporte:Almacenado nun recipiente pechado en tem ...
  • Límite:Tonelada métrica 1
  • Heavy metal:20ppm máx
  • reixa:Reixa Industrial, Grao de Alimentación, farmacéutica Gra ...
  • ensaio:99% min
  • aspecto:Po cristalino branquecino
  • LOD:0.5%
  • Cor Gardner:2.0 MAX
  • VALOR K:46.0 MIN
  • Turbilidade:10NTU máx

Superioridade

 

o noso produto é de alta pureza.

we offer one-stop supply of uv filters to personal care and cosmetics industry.

somos un produtor aprobado pola FDA. as nosas plantas foron inspeccionadas e aprobadas pola FDA.

we are a reliable producer focusing on long-term sustainability. 5% of revenue is invested on r&d every year to develop new products.

 sempre melloramos a rendibilidade.

temos certificado iso9001, iso14001, iso18001, iso28001 e gmp.

fornecemos soporte de formulación, soporte de auditoría de sitios e soporte audt de documentación

 

detalles

-2-ciano-3,3-difenilpropenoato de etilo

EINECS NÚM .: 226-029-0

Aspecto: po cristalino de cor branca

Ensaio: 99.0% min

Punto de fusión: 96-98 graos centígrados

Gardner Cor: 2.0 máx

Perda ao secado: 0.5% máx

Valor K: 46.0 min

Turbilidade: 10 NTU máx

O ETOCRILENO é un éster orgánico que aparece como un po cristalino de cor branca e funciona como un absorbedor UV. Cando se aplica sobre a pel, este produto absorbe os raios UV. Tamén se pode usar para protexer os cosméticos e os produtos para o coidado da persoa contra o deterioro. Este produto pódese usar na formulación de produtos de protección solar, así como produtos de baño, pel, produtos de limpeza, pelo, uñas e fregrance.

Etocrylene is  a good UV absorber which can be for color cosmetics eg nail polish to protect the color.Also it is particularly suitable for the stabilization of PVC,PA,ABS, PS,POLYESTERS and PUR. Etocrylene is a very effiective at protectin plastics and coatings from the damaging ultraviolet radiation found in sunlight.

 

Contacto
Copyright © 2016-2020 Knik Technology Todos os dereitos reservados.