Knikbioreactors
زبان
KNIK Chem

محصول برتر بنزوفنون-3 CAS NO.131-57-7

  • شرح
  • پرس و جو
شرح
  • اکسی بنزون ​​؛ اسکلول 567؛
  • UV-9؛ UVINUL M40؛ Neo Helipan BB
  • 2-هیدروکسی-4-متیوکسی بنزوفنون

جزئیات سریع

  • نام خانوادگی:محصول برتر بنزوفنون -3
  • CasNo:131-57-7
  • فرمول مولکولی:C14H12O3
  • شکل ظاهری:پودر کریستالی زرد روشن
  • کاربرد:ضد آفتاب ، فیلتر خورشیدی ، UVINUL M-40 ، ...
  • زمان تحویل:10 روز
  • PackAge:کارتن 25KG
  • بندر:SHANGHAI
  • ظرفیت تولید:3000 متریک تن / روز
  • خلوص:99٪
  • ذخیره سازی:ظرف مقاوم در برابر نور
  • حمل و نقل:گزارش دریایی
  • LimitNum:1 متریک تن
  • فلز سنگین:حداکثر ppm 20
  • درجه:درجه صنعتی ، مواد غذایی ، داروخانه گرما ...
  • روش:97-103٪
  • نقطه ذوب:62-65
  • دمای کانسیلر:62 دقیقه
  • ناخالصی:1 حداکثر٪
  • حلال باقیمانده:حداکثر ppm 5000

برتری

ما خروجی بسیار عظیم تقریبی 3000mt / سال داریم

تأسیسات تولید توسط fda ما بررسی و تأیید می شود.

ما می توانیم پشتیبانی کنیم ،

عرضه پایدار ، کیفیت پایدار

خروجی عظیم

قیمت جذاب

پشتیبانی لجستیکی ، انبار در پیراهن جدید و اروپا

پشتیبانی حسابرسی سایت

پشتیبانی مستندات

پاسخ سریع در عرض 24 ساعت

بنزوفنون -3 یک ترکیب آلی است. این یک جامد زرد کم رنگ است که به راحتی در اکثر حلال های آلی قابل حل است. این یک جزء بسیاری از لوسیون های ضد نور است.

جزئیات

نامهای دیگر: 2-Hydroxy-4-Methoxy Benzophenone، Uvinul M-40، Oxybenzone

خاصیت شیمیایی:

ظاهر 97-103٪

شناسایی: IR: یکسان با طیف استاندارد IR

دمای کانسیلر: 62 دقیقه

LOD: حداکثر 2٪

ناخالصی: حداکثر ناخالصی ها 1٪ حداکثر

حداکثر حلالهای باقیمانده 5000 ppm

بنزوفنون -3 یک جذب کننده اشعه ماوراء بنفش طیف بسیار خوب است. تصویب شده توسط ایالات متحده ، اتحادیه اروپا ، AUS.JP به

در انواع مختلف مواد آرایشی استفاده می شود. می توان از آن در ضد آفتاب های موضعی ، مرطوب کننده ها ، شامپوها ،

محصولات مراقبت از مو ، رژ لب ، موهای زائد لب ، ناخن و غیره

عموماً به همراه اکتوکریلن ، ایوبو بنزن ، اکتیزالات ، هوموسالات برای دستیابی به محافظت خوب در برابر تابش آفتاب استفاده می شود.

این ماده به طور گسترده در تمام فرمولاسیون های مراقبت از آفتاب استفاده می شود. این ماده در ضد آفتاب ها ، اسپری موها و مواد آرایشی استفاده می شود زیرا به جلوگیری از آسیب های احتمالی در معرض نور خورشید کمک می کند. همچنين در غلظت تا 1٪ در جلاي ناخن ها نيز وجود دارد.

تماس با ما

Congratulation!

' + info + '
'; } else { var div = '

I am sorry!

' + info + '
'; } $(".mask").show(); $(".inqueryfrom").hide(); $(".box").empty(); $(".box").append(div); $(".box").show(); } function closediv(div) { $("#" + div).hide(); }
پست الکترونیک
کپی رایت © 2016-2020 فناوری Knik همه حقوق محفوظ است.