Knikbioreactors
زبان
KNIK Chem

عرضه کننده قابل اطمینان تولید Octyl Methoxy Cinnamate CAS NO.5466-77-3

  • شرح
  • پرس و جو
شرح
  • UVINUL MC 80؛ اسکلول 557؛ پارسول MCX
  • Cynamate Ethylhexyl Methoxy؛ Neo Helipan AV
  • اتیل هگزیل متوکسی سینامات ؛ انزولکس 2292

جزئیات سریع

  • نام خانوادگی:تهیه کننده قابل اعتماد اکتیل متاکسی دارچین
  • CasNo:5466-77-3
  • فرمول مولکولی:C18H26O3
  • شکل ظاهری:مایع بی رنگ
  • کاربرد:CAS NO 5466-77-3 UV-B جاذب ، ضد آفتاب
  • زمان تحویل:10 روز
  • PackAge:درام 200KG
  • بندر:SHANGHAI
  • ظرفیت تولید:2000 متریک تن / روز
  • خلوص:98٪
  • ذخیره سازی:ظرف مقاوم در برابر نور
  • حمل و نقل:طبق مقررات شیمیایی
  • LimitNum:1 متریک تن
  • فلز سنگین:حداکثر ppm 20
  • درجه:درجه صنعتی ، درجه فارما
  • ASSAY:95-105٪
  • شناسایی:IR / UV
  • اسیدیته:حداکثر 0.8 میلی لیتر
  • وزن مخصوص:1.005-1.013
  • ضریب شکست:1.542-1.548

برتری

ضد آفتاب

ما FDA تولید کننده تأیید شده است

بهترین کیفیت

قیمت جذاب

عرضه پایدار

کیفیت پایدار

انبار محلی در اروپا و آمریکا

پشتیبانی حسابرسی سایت

suppot حسابرسی مستندات

پاسخ سریع در عرض 24 ساعت

octyl methoxy cinnamate یک مایع روغنی زرد کمرنگ ، عملاً بدون بو است

و در اتانول ، پروپیلن گلیکول ، ایزو پروپانول محلول است. این کرم ضد آفتاب از نوع uv-b از دسته 1 است که برای محافظت در برابر آفتاب ضد توالت استفاده می شود

جزئیات

ظاهر مایع بی رنگ یا زرد روشن

ارزیابی 95-105٪

بو: بسیار ضعیف ، مشخصه

شناسایی IR: مطابقت

شناسایی UV: مطابقت

میزان اسیدیته: حداکثر 0.8ML

وزن مخصوص: 1.005-1.013

شاخص انکسار: 1.542-1.548

خلوص: حداکثر 99٪

ناخالصی فردی: حداکثر 0.5٪

حداکثر ناخالصی ها 2.0٪ حداکثر

Octyl Methoxy Cinnamate در سراسر جهان مورد تأیید است و بیشترین استفاده از فیلتر UV است. این می تواند به آسانی درج شود

بدون مشکل در کلیه مواد اولیه آرایشی و بهداشتی معمول (چربی ها و روغنها) و برای ماده دیگر حلال خوبی است

محصولات مراقبت از خورشید. همچنین OMC علاوه بر این موارد استثنایی برای مراقبت از مو و محصولات مراقبت از لب است.

Octyl Methoxy Cinnamate یک ترکیب ارگانیک است که در بعضی از کرم های ضد آفتاب و موهای زائد لب مؤثر است. استفاده اولیه آن در ضد آفتاب و سایر مواد آرایشی جهت جذب اشعه UV-B از خورشید است و از آسیب در برابر پوست محافظت می کند. همچنین از این ماده برای کاهش ظاهر زخم ها استفاده می شود.

تماس با ما

Congratulation!

' + info + '
'; } else { var div = '

I am sorry!

' + info + '
'; } $(".mask").show(); $(".inqueryfrom").hide(); $(".box").empty(); $(".box").append(div); $(".box").show(); } function closediv(div) { $("#" + div).hide(); }
پست الکترونیک
کپی رایت © 2016-2020 فناوری Knik همه حقوق محفوظ است.