knikbioreaktorid
   keel   
KNIK CHEM

Toode Bensofenoon-3 CAS nr 131-57-7

  • Kirjeldus
  • Küsitlus
Kirjeldus
  • Oxybenzone;Escalol 567;
  • UV-9; UVINUL M40;Neo Helipan BB
  • 2-hydroxy-4-methoxybenzophenone

Lühiülevaade

  • ProName:Top product Benzophenone-3 
  • KasNo:131-57-7 
  • Molekulivalemile:C14H12O3
  • Välimus:helekollane kristalne pulber
  • Rakendus:päikesekreem, päikesefilter, UVINUL M-40, ...
  • Tarne aeg:10 PÄEVA
  • PackAge:25KG KARP
  • Port:SHANGHAI
  • Tootmisvõimsus:3000 tonni päevas
  • puhtus:99%
  • Säilitamine:valguskindel anum
  • Transport:MERE TRANSPORT
  • Piirarv:1 metric Ton
  • Heavy metal:Max 20 ppm
  • Hinne:Tööstushind, toiduklass, Pharma Gra ...
  • Analüüs:97-103%
  • Sulamispunkt:62-65
  • Congealing temperature:62 min
  • Lisand:1% maks
  • Lahusti jääk:Max 5000 ppm

Paremus

 

meil on väga suur toodang umbes 3000mt / aastas

tootmisüksust kontrollib ja kinnitab USA fda.

saame toetada,

       stabiilne pakkumine, stabiilne kvaliteet

       tohutu väljund

       atraktiivne hind

       logistiline tugi, ladu uues trikoos ja euroopa

      saidi auditi tugi

      dokumentide tugi

      kiire reageerimine 24 tunni jooksul

benzophenone-3 is an organic compound. it is a pale-yellow solid that  is readily soluble in most organic solvents. it is a component of many suncreen lotions.     

 

Detailid

Muud nimetused: 2-hüdroksü-4-metoksübensofenoon, Uvinul M-40, oksübensoon

 

Keemiline omadus:

Välimus 97–103%

Identifitseerimine: IR: Standardi infrapunaspektriga identne

Varjatud temperatuur: 62 min

LOD: max 2%

Lisand: lisandite koguarv 1% max

Lahustite jäägid max 5000 ppm

Bensofenoon-3 on väga hea laia spektriga UV-neelaja. Selle on heaks kiitnud USA, EU, AUS.JP kuni

kasutada mitmesugustes kosmeetikatoodetes. Seda saab kasutada kohalike päikesekaitsekreemide, niisutavate kreemide, šampoonide,

juuksehooldustooted, huulepulk, huulepalsamid, küünelakk jne

 

Seda kasutatakse tavaliselt koos oktokrüleeni, avobensooni, oktisalaadi, homosalaadiga, et saavutada hea kaitse päikese eest.

This ingredient is widely used in all sun care formulations. It is used in sunscreens, hair sprays, and cosmetics because they help prevent potential damage from sunlight exposure. It is also found in concentration upto 1% in nail polishes.

Võta meiega ühendust

Congratulation!

' + info + '
'; } else { var div = '

I am sorry!

' + info + '
'; } $(".mask").show(); $(".inqueryfrom").hide(); $(".box").empty(); $(".box").append(div); $(".box").show(); } function closediv(div) { $("#" + div).hide(); }
E-mail
Autoriõigus © 2016-2020 Knik Technology Kõik õigused kaitstud.