knikbiorektoroj
lingvo
KNIK CHEM

Top product Benzophenone-3 CAS NO.131-57-7

  • Priskribo
  • enketado
Priskribo
  • Oxybenzone;Escalol 567;
  • UV-9; UVINUL M40;Neo Helipan BB
  • 2-hydroxy-4-methoxybenzophenone

Rapida Detaloj

  • PROName:Top product Benzophenone-3
  • CasNo:131-57-7
  • Molekula formulo:C14H12O3
  • apero:malpeza flava kristala pulvoro
  • apliko:sunscreen, filter solar, UVINUL M-40, ...
  • Transdono Tempo:10 TAGOJ
  • PackAge:25KG CARTON
  • Pordo:SHANGHAI
  • ProduktadoKapacito:3000 Metrika Tuno / Tago
  • Pureza:99%
  • stokado:malpeze malpeza ujo
  • Transportado:SEA TRNASPORTATION
  • Limo:1a Metrika Tono
  • Peza metalo:20 ppm maksimume
  • grado:Industria Grado, Manĝaĵa Grado, Pharma Gra ...
  • Assay:97-103%
  • Punkto de fandado:62-65
  • Congealing temperature:62 min
  • Malpureco:1% max
  • Residual solvent:5000 ppm maksimume

supereco

ni havas tre grandegan eliron proksimume 3000mt / jaro

la produktadinstalaĵo estas inspektita kaj aprobita de la usona fda.

ni povas subteni,

stabila provizo, stabila kvalito

grandega eligo

alloga prezo

loĝistika subteno, magazeno en nova ĵerzo kaj Eŭropo

apogo de reteja kontrolo

dokumentaton subteni

baldaŭa respondo ene de 24 horoj

benzophenone-3 is an organic compound. it is a pale-yellow solid that is readily soluble in most organic solvents. it is a component of many suncreen lotions.

detaloj

Other names: 2-Hydroxy-4-Methoxy Benzophenone, Uvinul M-40, Oxybenzone

Chemical property:

Appearance 97-103%

Identification: IR: Identical to IR Spectrum of standard

Congealing temperature: 62 min

LOD: 2% max

Impurity: total impurities 1% max

Rezidaj solviloj 5000 ppm maksimume

Benzophenone-3 is a very good broad spectrum UV absorber. It is approved by the US, EU, AUS.JP to

be used in different kinds of cosmetics. It can be used in topical sunscreens, moisturizers, shampoos,

hair care products, lipstick, lip balms, nail polish etc.

It is generally used together with Octocrylene, Avobenzone, Octisalate, Homosalate to achieve good protecton from sun shine.

This ingredient is widely used in all sun care formulations. It is used in sunscreens, hair sprays, and cosmetics because they help prevent potential damage from sunlight exposure. It is also found in concentration upto 1% in nail polishes.

Kontaktu nin

Congratulation!

' + info + '
'; } else { var div = '

I am sorry!

' + info + '
'; } $(".mask").show(); $(".inqueryfrom").hide(); $(".box").empty(); $(".box").append(div); $(".box").show(); } function closediv(div) { $("#" + div).hide(); }
Retpoŝto
Kopirajto © 2016-2020 Knik-Teknologio Ĉiuj Rajtoj Rezervitaj.