knikbioreactors
език
KNIK CHEM
  • Описание
  • Разследване
Описание
  • Oxybenzone;Escalol 567;
  • UV-9; UVINUL M40;Neo Helipan BB
  • 2-hydroxy-4-methoxybenzophenone

Кратки данни

  • ProName:Top product Benzophenone-3
  • CasNo:131-57-7
  • Молекулярна формула:C14H12O3
  • Външен вид:светло жълт кристален прах
  • Приложение:слънцезащитен крем, филтър слънчева, UVINUL M-40, ...
  • Време за доставка:10 ДНИ
  • Пакет:25 КГ КАРТОН
  • Порт:SHANGHAI
  • Производствен капацитет:3000 метрични тона / ден
  • Чистота:99%
  • съхранение:светлоустойчив контейнер
  • Транспорт:ТРАНСПОРТИРАНЕ НА МОРЕ
  • LimitNum:1 метричен тон
  • Хеви метъл:20 ppm макс
  • Grade:Индустриален клас, степен на храна, фармация ...
  • Изследване:97-103%
  • Точка на топене:62-65
  • Congealing temperature:62 мин.
  • примес:1% макс
  • Residual solvent:5000 ppm макс

Превъзходство

имаме много огромна продукция приблизително 3000mt / година

производственото съоръжение се проверява и одобрява от us fda.

можем да подкрепим,

стабилно предлагане, стабилно качество

огромен резултат

атрактивна цена

логистична поддръжка, склад в нова фланелка и европа

поддръжка на одит на сайта

документална подкрепа

бърз отговор в рамките на 24 часа

benzophenone-3 is an organic compound. it is a pale-yellow solid that is readily soluble in most organic solvents. it is a component of many suncreen lotions.

детайли

Други имена: 2-хидрокси-4-метокси бензофенон, Uvinul M-40, Oxybenzone

Химическо свойство:

Външен вид 97-103%

Идентификация: IR: Идентичен за IR спектъра на стандарта

Температура на охлаждане: 62 min

LOD: 2% макс

Примеси: общи примеси 1% макс

Остатъчни разтворители 5000 ppm макс

Бензофенон-3 е много добър широкоспектърен UV абсорбатор. Той е одобрен от САЩ, ЕС, AUS.JP до

да се използва в различни видове козметика. Може да се използва в локални слънцезащитни продукти, овлажнители, шампоани,

продукти за грижа за косата, червило, балсами за устни, лак за нокти и др.

Обикновено се използва заедно с Octocrylene, Avobenzone, Octisalate, Homosalate, за да се постигне добра защита от слънчев блясък.

This ingredient is widely used in all sun care formulations. It is used in sunscreens, hair sprays, and cosmetics because they help prevent potential damage from sunlight exposure. It is also found in concentration upto 1% in nail polishes.

Свържете Се С Нас

Congratulation!

' + info + '
'; } else { var div = '

I am sorry!

' + info + '
'; } $(".mask").show(); $(".inqueryfrom").hide(); $(".box").empty(); $(".box").append(div); $(".box").show(); } function closediv(div) { $("#" + div).hide(); }
Електронна поща

Последвай ни

  • Адрес: улица Лиуксия, район Xihu, Ханчжоу, Китай
  • Телефон: 0571-85094312
  • Факс: 0571-56253096
  • Електронна поща:[E-mail защитени]
Copyright © 2016-2020 Knik Technology Всички права запазени.