knikbioreaktorlar
dil
KNIK CHEM

Top product Benzophenone-3 CAS NO.131-57-7

  • təsvir
  • araşdırma
təsvir
  • Oxybenzone;Escalol 567;
  • UV-9; UVINUL M40;Neo Helipan BB
  • 2-hydroxy-4-methoxybenzophenone

Tez Ayrıntılar

  • ProName:Top product Benzophenone-3
  • CasNo:131-57-7
  • Molekulyar Formula:C14H12O3
  • Görünüş:açıq sarı kristal toz
  • Application:günəşdən qoruyucu, filtr günəş, UVINUL M-40, ...
  • Çatdırılma vaxtı:10 GÜN
  • Paket:25KG CARTON
  • Port:SHANGHAI
  • İstehsal həcmi:3000 Metrik Ton / Gün
  • Purity:99%
  • Saxlama:işığa davamlı bir qab
  • Nəqliyyat:Dəniz nəqliyyatı
  • LimitNum:1 Metrik Ton
  • Ağır metal:20 ppm maksimum
  • Grade:Sənaye dərəcəli, qida dərəcəsi, Pharma Gra ...
  • Assay:97-103%
  • Ərimə nöqtəsi:62-65
  • Congealing temperature:62 min
  • Çirk:1% max
  • Residual solvent:5000 ppm maksimum

üstünlük

ildə təxminən 3000mt çox böyük məhsulumuz var

istehsal müəssisəsi yoxlanılır və bizim tərəfimizdən təsdiqlənir.

dəstəkləyə bilərik,

sabit tədarük, sabit keyfiyyət

böyük çıxış

cəlbedici qiymət

logistik dəstək, yeni forma və avropada anbar

sayt yoxlama dəstəyi

sənədaton dəstəyi

24 saat ərzində təcili cavab

benzophenone-3 is an organic compound. it is a pale-yellow solid that is readily soluble in most organic solvents. it is a component of many suncreen lotions.

Ətraflı

Digər adlar: 2-Hydroxy-4-Metoxy Benzophenone, Uvinul M-40, Oxybenzone

Kimyəvi mülk:

Görünüş 97-103%

Eyniləşdirmə: IR: standart IR spektri ilə eynidır

Təbrik temperaturu: 62 dəq

LOD: maksimum 2%

Çirk: ümumi çirklər 1% maksimum

Qalıq həlledicilər 5000 ppm max

Benzofenone-3 çox yaxşı geniş spektrli bir UB absorberidir. ABŞ, AB, AUS.JP tərəfindən təsdiq edilmişdir

müxtəlif kosmetik vasitələrdə istifadə oluna bilər. Mövcud günəşdən qoruyucu kremlər, nəmləndiricilər, şampunlar,

saç baxımı məhsulları, pomada, dodaq balzaları, dırnaq boyası və s.

Günəş parıltısından yaxşı qoruyucu nəticə əldə etmək üçün ümumiyyətlə Octocrylene, Avobenzone, Octisalate, Homosalate ilə birlikdə istifadə olunur.

This ingredient is widely used in all sun care formulations. It is used in sunscreens, hair sprays, and cosmetics because they help prevent potential damage from sunlight exposure. It is also found in concentration upto 1% in nail polishes.

Əlaqə

Congratulation!

' + info + '
'; } else { var div = '

I am sorry!

' + info + '
'; } $(".mask").show(); $(".inqueryfrom").hide(); $(".box").empty(); $(".box").append(div); $(".box").show(); } function closediv(div) { $("#" + div).hide(); }
E-mail
Müəlliflik hüququ © 2016-2020 Knik Texnologiyası Bütün hüquqları qorunur.