Knikbioreaktory
   język   
KNIK CHEM

Wysoka czystość pochłaniacza UV Etocrylene Nr CAS 5232-99-5

  • Opis
  • Zapytanie ofertowe
Opis
  • 2-cyjano-3,3-difenylopropenian etylu
  • UVINUL 3035
  • ETOCRILENE; ABSORBER UV

Szybkie Szczegóły

  • ProName:Wysoka czystość pochłaniacza UV Etocrylene 
  • CasNo:5232-99-5 
  • Formuła molekularna:C
  • Wygląd:Biały krystaliczny proszek
  • Podanie:Pochłaniacz UV do kosmetyków kolorowych, ponieważ ...
  • Czas dostawy:15 DNI
  • Pakiet:Tekturowy bęben 25kg
  • Port:SHANGHAI
  • Zdolność produkcyjna:1000 Ton metryczny / rok
  • Czystość:99%
  • Przechowywanie:Przechowywany w zamkniętym pojemniku pod chłodnym ...
  • Transport:Przechowywany w zamkniętym pojemniku w chłodnym tem ...
  • LimitNum:1 Metric Ton
  • Metal ciężki:20ppm max
  • Ocena:Przemysłowy, spożywczy, farmaceutyczny ...
  • Analiza:99% min
  • Wygląd:Białawy krystaliczny proszek
  • LOD:0.5%
  • Kolor Gardnera:2.0 MAX
  • WARTOŚĆ K:46.0 MIN
  • Mętność:10NTU maks

wyższość

 

nasz produkt ma bardzo wysoką czystość.

we offer one-stop supply of uv filters to personal care and cosmetics industry.

jesteśmy producentem zatwierdzonym przez FDA. nasze rośliny zostały sprawdzone i zatwierdzone przez nas FDA.

we are a reliable producer focusing on long-term sustainability. 5% of revenue is invested on r&d every year to develop new products.

 zawsze poprawiamy efektywność kosztową.

mamy certyfikat iso9001, iso14001, iso18001, iso28001 i gmp.

zapewniamy wsparcie formułowania, wsparcie audytu strony i wsparcie audytu dokumentacji.

 

Szczegóły

-2-Cyjano-3,3-difenylopropenian etylu

NR EINECS .: 226-029-0

Wygląd: Białawy, krystaliczny proszek

Test: 99.0% min

Temperatura topnienia: 96-98 stopni Celsjusza

Kolor Gardnera: 2.0 maks

Straty podczas suszenia: 0.5% maks

Wartość K: 46.0 min

Turbility: 10 NTU max

ETOKRYLEN jest organicznym estrem, który pojawia się jako białawy, krystaliczny proszek i działa jako środek przeciwbólowy UV. Po nałożeniu na skórę produkt pochłania promienie UV. Może być również stosowany do ochrony kosmetyków i produktów do pielęgnacji osób przed zniszczeniem. Produkt ten może być stosowany w preparatach do ochrony przeciwsłonecznej, a także w produktach do kąpieli, skóry, oczyszczania, włosów, paznokci i produktów fregrance.

Etocrylene is  a good UV absorber which can be for color cosmetics eg nail polish to protect the color.Also it is particularly suitable for the stabilization of PVC,PA,ABS, PS,POLYESTERS and PUR. Etocrylene is a very effiective at protectin plastics and coatings from the damaging ultraviolet radiation found in sunlight.

 

Skontaktuj się z nami
Copyright © 2016-2020 Knik Technology Wszelkie prawa zastrzeżone.