knikbioreaktorok
   nyelv   
KNIK CHEM

Az Egyesült Államok FDA jóváhagyta a Homosalate CAS NO.118-56-9 számot

  • Leírás
  • Vizsgálat
Leírás
  • Homosalátus
  • 3,3,5-trimethylcyclohexyl 2-hydroxybenzoate
  • sunscreen HMS

Részletes információk

  • ProName:US FDA APPROVED Homosalate
  • CasNo:118-56-9
  • Molekulaképlet:C16H22O3
  • Kinézet:színtelen átlátszó folyadék
  • Alkalmazás:napápoló kozmetikumok, bőrápolás, ajakápoló ...
  • Szállítási idő:10 NAPOK
  • Csomag:200 kg-os dob
  • Port:SHANGHAI
  • Termelési kapacitás:2000 tonna / év
  • Tisztaság:90-110%
  • Tárolás:fényálló tartály
  • Közlekedés:KÉMIAI SZABÁLYOZÁS
  • LimitNum:1 metrikus tónus
  • Heavy metal:Legfeljebb 10 ppm
  • Fokozat:Pharma Grade
  • Próba:90-110%
  • Szennyezés:0.1%
  • KÜLÖNÖS GRATIVITÁS:1.049

Fölény

 

nagyon jó olajban oldható fényvédő krém a fényápolási kozmetikumok számára. széles körben használják

mindenféle megfogalmazáshoz.

A homosalát hatékony olajban oldódó folyékony uv-b abszorber. kiváló

szobilizátor kristályos UV abszorberekhez, például avobezonhoz vagy etilhexil-triazonhoz.

tudunk nyújtani,

       legjobb minőségű

       az us fda ellenőrzött és jóváhagyott termelő létesítmény

       elfogadható áron

        készítménytámogatás

        helyszíni ellenőrzés támogatása

        a dokumentáció audit támogatása

        logisztikai támogatás

Részletek

Megjelenés: Színtelen átlátszó folyadék

Vizsgálat 90-110%

Azonosítás Infravörös abszorpció megfelelő

Fajsúly ​​1.049-1.053

Refrakív index 1.516-1.519

A homosalát olajban oldódó kémiai napvédő szer, amely elnyeli az UV B sugárzást

Nem véd az UVA ellen. Úgy tűnik, hogy viszonylag jó biztonsági profillal rendelkezik. Azonban az usd önmagában még az UV B-védelemhez sem elegendő.

Általában más UV-szűrőkkel együtt használják őket. Arra számít, hogy viszonylag jó biztonsági tulajdonságokkal rendelkezik, mint fényvédő.

A homosalátust a globális világméretű szabályozás hagyta jóvá.

A maximális használat az alábbiak szerint alakul

EC, JP 10% MAX

USA, AUS 15% MAX

Nagyon jó UV B abszorber, amelyet általában a készítményben használnak.

Kiváló oldószerként használható szilárd fényvédőkhöz, tengerparti viselethez, napozáshoz, arcbőrhöz is

fehérítőszerhez.

Kapcsolat

Congratulation!

' + info + '
'; } else { var div = '

I am sorry!

' + info + '
'; } $(".mask").show(); $(".inqueryfrom").hide(); $(".box").empty(); $(".box").append(div); $(".box").show(); } function closediv(div) { $("#" + div).hide(); }
E-mail
Szerzői jog © 2016-2020 Knik Technology Minden jog fenntartva.