knikbioreaktorok
   nyelv   
KNIK CHEM

Legfrissebb termék Benzofenon-3 CAS-szám: 131-57-7

  • Leírás
  • Vizsgálat
Leírás
  • Oxi-benzon; ​​Escalol 567;
  • UV-9; UVINUL M40; Neo Helipan BB
  • 2-hidroxi-4-metoxi-benzofenon

Részletes információk

  • ProName:Legfelsõbb termék benzofenon-3 
  • CasNo:131-57-7 
  • Molekulaképlet:C14H12O3
  • Kinézet:világos sárga kristályos por
  • Alkalmazás:fényvédő, napszűrő, UVINUL M-40, ...
  • Szállítási idő:10 NAPOK
  • Csomag:25 kg-os karton
  • Port:SHANGHAI
  • Termelési kapacitás:3000 metrikus tonna / nap
  • Tisztaság:99%
  • Tárolás:fényálló tartály
  • Közlekedés:Tengeri transzportálás
  • LimitNum:1 metrikus tónus
  • Heavy metal:Legfeljebb 20 ppm
  • Fokozat:Ipari osztály, élelmiszer-osztály, gyógyszeripari osztály ...
  • Próba:97-103%
  • Olvadáspont:62-65
  • Csalogató hőmérséklet:62 min
  • Szennyezés:1% max
  • Oldószer maradék:Legfeljebb 5000 ppm

Fölény

 

nagyon hatalmas teljesítményünk van, megközelítőleg 3000 millió tonna / év

a gyártóüzemet az USA FDA ellenőrzi és jóváhagyja.

tudjuk támogatni,

       stabil ellátás, stabil minőség

       hatalmas teljesítmény

       vonzó ár

       logisztikai támogatás, raktár új Jersey-ben és Európában

      helyszíni ellenőrzés támogatása

      dokumentációs támogatás

      azonnali válasz 24 órán belül

a benzofenon-3 szerves vegyület. halványsárga szilárd anyag, amely a legtöbb szerves oldószerben könnyen oldódik. sok fényvédő krém alkotóeleme.     

 

Részletek

Egyéb elnevezések: 2-hidroxi-4-metoxi-benzofenon, Uvinul M-40, oxibenzo

 

Kémiai tulajdonság:

Megjelenés 97-103%

Azonosítás: IR: azonos a standard IR spektrumával

Hevítő hőmérséklet: 62 perc

LOD: max. 2%

Szennyeződés: összes szennyeződés 1% max

Oldószer-maradék 5000 ppm max

A benzofenon-3 nagyon jó széles spektrumú UV abszorber. Ezt az Egyesült Államok, az EU, az AUS.JP jóváhagyta

különféle kozmetikumokban használható. Használható helyi fényvédőkben, hidratáló krémekben, samponokban,

hajápolási termékek, rúzs, ajakbalzsamok, körömlakk stb.

 

Általában oktokrilénnel, avobenzonnal, oktiszaláttal, homosaláttal együtt használják, hogy jó védelmet nyújtsanak a napsütéstől.

Ezt az összetevőt széles körben használják minden napápoló készítményben. Napvédőkben, hajlakkokban és kozmetikumokban használják, mert ezek segítenek megelőzni a napfény hatásának lehetséges károsodásait. A körömlakkok akár 1% -os koncentrációjában is megtalálható.

Kapcsolat
Szerzői jog © 2016-2020 Knik Technology Minden jog fenntartva.