knikbioreaktorok
   nyelv   
KNIK CHEM

Oktokrilén CAS-szám: 6197-30-4

  • Leírás
  • Vizsgálat
Leírás
  • Escalol 597; UVINUL N 539 T
  • UV-3039
  • 2-etilhexil-2-ciano-3,3-difenilakrilát

Részletes információk

  • ProName:oktokrilén 
  • CasNo:6197-30-4 
  • Molekulaképlet:C
  • Kinézet:Tiszta sárga viszkózus folyadék
  • Alkalmazás:Az OCTOCRYLENE egyik nagy előnye, hogy ...
  • Szállítási idő:10 NAPOK
  • Csomag:200 kg-os dob / IBC-dob
  • Port:SHANGHAI
  • Termelési kapacitás:3000 tonna / év
  • Tisztaság:98%
  • Tárolás:Tartsa szárazon a terméket és védje a tartályt ...
  • Közlekedés:TENGER. LÉGI SZÁLLÍTÁS,
  • LimitNum:1 metrikus tónus
  • Heavy metal:20ppm
  • Fokozat:Ipari osztály, élelmiszer-osztály, gyógyszeripari osztály ...
  • szennyeződés:0.1%
  • Benzofenon tartalom:Nem észlelt

Fölény

 

legjobb minőségű

elfogadható áron

stabil ellátás

technikai támogatás nyújtható

megbízható logisztikai támogatás

helyszíni ellenőrzés támogatása

docmentation audit támogatás

készítménytámogatás

Az oktokrilén az egyik legfontosabb erős termékünk. nagyon nagy a kibocsátás, nagy a kötegelt mennyiség és a legkisebb szennyeződés.

Az oktokrilén egy nagyon népszerű fényvédő a fényvédő kozmetikumok számára.

 

Részletek

Ez egy nagyon jó UV-B szűrő, amelyet az USA-ban, Európában és az INJAPAN-ban hagytak jóvá napvédő készítményekben. Mivel keverhető vele

sok kozmetikai olaj. Könnyen beépíthető egy emulzió olajos fázisába. Azért, mert

hidrofób és olajban oldódó, előnyben részesíti a watr-rezisztens és a waer-taszító készítményeket. Kiváló tulajdonságokkal is rendelkezik

A fotostabilitás és az Avobezone stabilizálásának képessége (arsol 1789). Az avobenzon, az Octidalate és a Homosalate együttesen széles.

 

EINECS-szám: 228-250-8

Megjelenés: Tiszta sárga viszkózus folyadék

Vizsgálat 95-105%

Azonosítás: Az UV abszorpciós képességek nem különböznek 3.0% -nál többet

Törésmutató 1.561-1.571

Fajsúly ​​1.045-1.055

Oldószer-maradék 500 ppm max

A molekula akrilát részének kiterjesztett konjugációja elnyeli az UVB és a rövid hullámú UV-A sugarakat 280 és 320 nm közötti hullámhosszal, megvédve a bőrt a közvetlen DNS károsodástól. Az etil-hexanol-rész zsíros alkohol, amely bőrpuhító és olajszerű tulajdonságokat ad hozzá.

 

 

 

 

Kapcsolat
Szerzői jog © 2016-2020 Knik Technology Minden jog fenntartva.