αντιδραστήρες
   Γλώσσα   
KNIK CHEM

Αξιόπιστη προμήθεια παραγωγού Octyl Methoxy Cinnamate CAS NO.5466-77-3

  • Περιγραφή
  • Ερώτηση
Περιγραφή
  • UVINUL MC 80; Escalol 557; parsol MCX
  • Αιθυλεξυμεθοξυμεναμικός εστέρας; Neo Helipan AV
  • Αιθυλεξυλομεθοξυ Cinnamate; Ensolex 2292

Συνοπτικές λεπτομέρειες

  • ProName:Αξιόπιστη προμήθεια παραγωγού Octyl Methoxy κανέλα
  • CasNo:5466-77-3 
  • Μοριακός τύπος:C18H26O3
  • Εμφάνιση:άχρωμο υγρό
  • Εφαρμογή:CAS NO 5466-77-3 UV-B απορροφητικό, αντηλιακό
  • Ωρα παράδοσης:10 ΗΜΕΡΕΣ
  • Πακέτο:200KG DRUM
  • Λιμάνι:SHANGHAI
  • Παραγωγική ικανότητα:2000 μετρικός τόνος / ημέρα
  • Καθαρότητα:98%
  • Αποθήκευση:ανθεκτικό στο φως δοχείο
  • Μεταφορές:Σύμφωνα με τον χημικό κανονισμό
  • Όριο Αριθμός:1 μετρικός τόνος
  • Βαρέων μετάλλων:20 ppm μέγ
  • Βαθμός:Βιομηχανικός βαθμός, φαρμακευτικός βαθμός
  • ΧΗΜΙΚΗ ΔΟΚΙΜΗ:95 105-%
  • Ταυτοποίηση:IR / UV
  • Οξύτητα:Μέγ. 0.8 ml
  • ειδικό βάρος:1.005-1.013
  • διαθλαστικός δείκτης:1.542-1.548

υπεροχή

 

suncreen omc

us fda  approved producer

 καλύτερη ποιότητα

 ελκυστική τιμή

 σταθερή προσφορά

 σταθερή ποιότητα

 τοπική αποθήκη στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ

 υποστήριξη ελέγχου ιστότοπου

 υπόθεση ελέγχου τεκμηρίωσης

 άμεση απάντηση εντός 24 ωρών

το octyl methoxy cinnamate είναι ένα απαλό κίτρινο λιπαρό υγρό, πρακτικά άοσμο

and is soluble in ethanol, propylene glycol, iso-propanol. it is a uv-b category 1 sunscreen used for otc sun protection prducts.

 

Περιγραφή

Εμφάνιση Άχρωμο ή ανοιχτό κίτρινο υγρό

Δοκιμασία 95-105%

Οσμή: Πολύ αδύναμο, χαρακτηριστικό

Ταυτοποίηση IR: Συμμόρφωση

Ταυτοποίηση UV: Συμμόρφωση

Οξύτητα: 0.8ML μέγ

Ειδικό βάρος: 1.005-1.013

Δείκτης διάθλασης: 1.542-1.548

Καθαρότητα: 99% μέγ

Ατομική ακαθαρσία: 0.5% μέγ

Total impurities   2.0% max

Octyl Methoxy Cinnamate is approved worldwide and is the most frequently used UV filter.  It can readily be incorporated

χωρίς πρόβλημα σε όλες τις συνήθεις καλλυντικές πρώτες ύλες (λίπη και έλαια) και είναι ένας καλός διαλύτης για άλλα συστατικά

προϊόντων περιποίησης ήλιων. Επίσης, το OMC είναι μια εξαιρετική προσθήκη στα προϊόντα περιποίησης μαλλιών και περιποίησης μαλλιών.

Octyl Methoxy Cinnamate is an organic compound  that is an ingredient in some sunscreens and lip balms. Its primary use is in sunscreens and other cosmetics to absorb UV-B rays from the sun, protecting the skin from damage. It is also used to reduce the appearance of scars.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας
Πνευματικά δικαιώματα © 2016-2020 Knik Technology Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.