αντιδραστήρες
   Γλώσσα   
KNIK CHEM

Neo Heliopan HMS SALisol HMS Homosalate Parsol HMS CAS Νο.118-56-9

  • Περιγραφή
  • Ερώτηση
Περιγραφή
  • Homosalate Parsol HMS
  • Neo Heliopan HMS Homosalate
  • SALisol HMS Homosalate

Συνοπτικές λεπτομέρειες

  • ProName:Neo Heliopan HMS SALisol HMS Homosa ... 
  • CasNo:118-56-9 
  • Μοριακός τύπος:C16H22O3
  • Εμφάνιση:άχρωμο διαφανές υγρό
  • Εφαρμογή:καλλυντικά για τον ήλιο, περιποίηση δέρματος, χείλη αυτοκινήτου ...
  • Ωρα παράδοσης:10 ΗΜΕΡΕΣ
  • Πακέτο:200KG DRUM
  • Λιμάνι:SHANGHAI
  • Παραγωγική ικανότητα:2000 μετρικός τόνος / έτος
  • Καθαρότητα:90 110-%
  • Αποθήκευση:ανθεκτικό στο φως δοχείο
  • Μεταφορές:ΧΗΜΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ
  • Όριο Αριθμός:1 μετρικός τόνος
  • Βαρέων μετάλλων:10 ppm μέγ
  • Βαθμός:Pharma Grade
  • Χημική δοκιμή:90 110-%
  • Ακαθαρσία:0.1%
  • ΕΙΔΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ:1.049

υπεροχή

 

Είναι ένα πολύ καλό λιπαντικό αντηλιακό για καλλυντικά. χρησιμοποιείται ευρέως

για όλα τα είδη τυποποίησης.

Το homosalate είναι ένας αποτελεσματικός υδατοδιαλυτός απορροφητής υγρού uv-b. είναι εξαιρετικό

απολυμαντικό για κρυσταλλικά απορροφητικά UV όπως η αβοβενζόνη ή η αιθυλεξυλ τριαζόνη.

μπορούμε να παρέχουμε,

       καλύτερη ποιότητα

       οι ΗΠΑ FDA επιθεωρήθηκαν και εγκρίθηκαν εγκατάσταση παραγωγής

       λογική τιμή

        υποστήριξη διατύπωσης

        υποστήριξη ελέγχου ιστότοπου

        υποστήριξη ελέγχου εγγράφων

        υλικοτεχνική υποστήριξη

 

Περιγραφή

Εμφάνιση: Άχρωμο διαφανές υγρό

Δοκιμασία 90-110%

Προσδιορισμός υπέρυθρης απορρόφησης

Ειδικό βάρος 1.049-1.053

Ανανεωτικός Δείκτης 1.516-1.519

Το Homosalate είναι ένας λιποδιαλυτός χημικός αντιηλιακός παράγοντας που απορροφά την UV ακτινοβολία

Δεν προστατεύει από την UVA. Φαίνεται ότι έχει σχετικά καλή ασφάλεια. Ωστόσο, μόνοι μας είναι ανεπαρκές ακόμη και για την προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία.

Χρησιμοποιούνται γενικά σε συνδυασμό με άλλα φίλτρα UV. Φαίνεται να έχει συγκριτικά καλή ιδιότητα ασφάλειας ως αντηλιακό.

Το Homosalate έχει εγκριθεί από τον παγκόσμιο παγκόσμιο κανονισμό.

Η μέγιστη χρήση είναι όπως παρακάτω

EC, JP 10% MAX

ΗΠΑ, 15% MAX

Ένας πολύ καλός απορροφητής UV Β που χρησιμοποιείται συνήθως στη σύνθεση.

Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως ένας εξαιρετικός διαλύτης για στερεά αντηλιακά, για φθορά στην παραλία, για τον ήλιο, για το δέρμα του προσώπου και επίσης

για λεύκανση.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Πνευματικά δικαιώματα © 2016-2020 Knik Technology Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.