knikbioreactors
   jezik   
KNIK CHEM

Vrhunski proizvod Benzophenone-3 CAS NO.131-57-7

  • Opis
  • istraga
Opis
  • Oksibenzon; ​​Escalol 567;
  • UV-9; UVINUL M40; Neo Helipan BB
  • 2-hidroksi-4-metoksibenzofenon

Kratki detalji

  • ProName:Vrhunski proizvod Benzofenon-3 
  • CasNo:131-57-7 
  • Molekulska formula:C14H12O3
  • izgled:svetlo žuti kristalni prah
  • Primjena:krema za sunčanje, solarni filter, UVINUL M-40, ...
  • Vrijeme isporuke:10 DANA
  • PackAge:KARTON 25KG
  • Luka:SHANGHAI
  • Proizvodni kapacitet:3000 metričkih tona / dan
  • čistoća:99%
  • Skladištenje:posuda otporna na svjetlost
  • prijevoz:MORSKO TRNASPORTACIJE
  • LimitNum:1 metrički ton
  • Teški metal:20 ppm maks
  • Grade:Industrijska klasa, hrana, farmacija ...
  • test:97-103%
  • Tačka topljenja:62-65
  • Temperatura stvrdnjavanja:62 min
  • Nečistoća:1% max
  • Preostali rastvarač:5000 ppm maks

superiornost

 

imamo ogromnu izlaznu količinu otprilike 3000mt / year

proizvodna postrojenja su provjerena i odobrena od strane nas fda.

možemo podržati,

       stabilna ponuda, stabilan kvalitet

       ogroman izlaz

       atraktivna cijena

       logistička podrška, skladište u novom dresu i europi

      podrška za reviziju web lokacije

      support za dokumentarce

      brz odgovor u roku od 24 sata

benzofenon-3 je organsko jedinjenje. to je blijedožuta krutina koja je lako rastvorljiva u većini organskih rastvarača. sastojak je mnogih losiona za sunčanje.     

 

detalji

Drugi nazivi: 2-hidroksi-4-metoksi benzofenon, Uvinul M-40, oksibenzon

 

Hemijska svojstva:

Izgled 97-103%

Identifikacija: IR: Identično IC spektru standarda

Temperatura stvrdnjavanja: 62 min

LOD: 2% maks

Nečistoća: ukupne nečistoće 1% max

Preostala otapala 5000 ppm max

Benzofenon-3 je vrlo dobar UV apsorber širokog spektra. Odobrili su ga SAD, EU, AUS.JP

koristiti u različitim vrstama kozmetike. Može se koristiti u lokalnim kremama za sunčanje, hidratantnim kremama, šamponima,

proizvodi za njegu kose, ruž, balzami za usne, lak za nokte itd.

 

Obično se koristi zajedno s oktokrilenom, avobenzonom, oktisalatom, homosalatom kako bi se postigla dobra zaštita od sjaja sunca.

Ovaj sastojak se široko koristi u svim formulacijama za njegu sunca. Koristi se u kremama za sunčanje, lakovima za kosu i kozmetici jer pomažu u sprečavanju potencijalne štete od izlaganja sunčevoj svjetlosti. Takođe se nalazi u koncentraciji do 1% u lakovima za nokte.

Kontakt
Copyright © 2016-2020 Knik Technology Sva prava zadržana.