knikbioreaktors
   Taal   
KNIK CHEM

Topproduk Benzophenone-3 CAS NO.131-57-7

  • Beskrywing
  • ondersoek
Beskrywing
  • Oxybenzone;Escalol 567;
  • UV-9; UVINUL M40;Neo Helipan BB
  • 2-hydroxy-4-methoxybenzophenone

Vinnige Besonderhede

  • Pro Naam:Top product Benzophenone-3 
  • CasNo:131-57-7 
  • Molekulêre Formule:C14H12O3
  • Voorkoms:liggeel kristallyne poeier
  • aansoek:sonskerm, filter sonkrag, UVINUL M-40, ...
  • Afleweringstyd:10 DAE
  • Verpakking:25 KG KARTON
  • Port:SHANGHAI
  • ProduksieKapasiteit:3000 ton / dag
  • Purity:99%
  • Storage:ligbestande houer
  • Vervoer:SEE TRNASPORTASIE
  • LimietNommer:1 Metrieke Ton
  • Swaarmetaal:Maksimum 20 ppm
  • Graad:Industriële graad, voedselgraad, farmaseutiese ...
  • Toets:97-103%
  • Smeltpunt:62-65
  • Congealing temperature:62 min
  • bloedskande1% max
  • Restoplosmiddel:Maksimum 5000 ppm

meerderwaardigheid

 

ons het 'n baie groot produksie van ongeveer 3000 ton per jaar

die produksiefasiliteit word geïnspekteer en goedgekeur deur die us fda.

ons kan ondersteun,

       stabiele aanbod, stabiele kwaliteit

       groot produksie

       aantreklike prys

       logistieke ondersteuning, pakhuis in New Jersey en Europa

      ondersteuning vir werfoudit

      dokumentaton ondersteuning

      vinnige reaksie binne 24 uur

benzophenone-3 is an organic compound. it is a pale-yellow solid that  is readily soluble in most organic solvents. it is a component of many suncreen lotions.     

 

besonderhede

Ander name: 2-Hydroxy-4-Methoxy Benzophenone, Uvinul M-40, Oxybenzone

 

Chemiese eienskap:

Voorkoms 97-103%

Identifikasie: IR: identies aan IR-spektrum van standaard

Gemaklike temperatuur: 62 min

LOD: maksimum 2%

Onreinheid: totale onsuiwerhede 1% maks

Restoplosmiddels maksimum 5000 dpm

Bensofenon-3 is 'n baie goeie UV-absorber met breë spektrum. Dit is goedgekeur deur die VSA, EU, AUS.JP aan

gebruik word in verskillende soorte skoonheidsmiddels. Dit kan gebruik word in plaaslike sonskerms, bevogtigers, sjampoe,

haarversorgingsprodukte, lipstiffie, lipbalsems, naellak ens.

 

Dit word gewoonlik saam met Octocryleen, Avobenzone, Octisalate, Homosalate gebruik om 'n goeie beskerming teen sonskyn te verkry.

This ingredient is widely used in all sun care formulations. It is used in sunscreens, hair sprays, and cosmetics because they help prevent potential damage from sunlight exposure. It is also found in concentration upto 1% in nail polishes.

Kontak Ons

Congratulation!

' + info + '
'; } else { var div = '

I am sorry!

' + info + '
'; } $(".mask").show(); $(".inqueryfrom").hide(); $(".box").empty(); $(".box").append(div); $(".box").show(); } function closediv(div) { $("#" + div).hide(); }
E-pos
Kopiereg © 2016-2020 Knik Technology Alle regte voorbehou.